ACTUAL

Anunt important pentru TOTI ROMANII de la ANAF!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală(ANAF) rambursează în luna februarie TVA în valoare de 1,54 miliarde lei, prima tranşă fiind plătită luni, în valoare de 517 milioane lei, iar a doua este programată pentru 29 februarie.

Pentru aceste plăţi au fost cuprinse toate deconturile de TVA cu decizii de rambursare înregistrate în baza de date până la 16 februarie, cu excepţia celor aferente operaţiunilor de import soluţionate până la 25 ianuarie, a anunţat luni Fiscul.

Deconturile cu compensare şi restituire totalizează aproape 1,47 miliarde lei, din care se restituie 1,38 miliarde lei şi se compensează 86,62 milioane lei, dupa cum scrie ZiarulFinanciarul.

Totodată, deconturile cu compensare integrală însumează 78 milioane lei.

CITESTE SI >>>

O noua taxa pentru romani se adauga la impozit! Cat vei plati in plus

Vesti bune pentru romani! Vor primi bani inapoi de la stat pe ultimii 3 ani

Ai lucrat un an in strainatate? Primesti PENSIE!
Pentru sumele de restituit, prima plată va fi efectuată luni, 22 februarie, în cuantum de 517,22 milioane lei, iar a doua tranşă a fost programată pentru 29 februarie, în valoare de 864,64 milioane lei.

În prima tranşă au fost incluse şi toate deconturile al căror termen de soluţionare era întârziat cu peste 180 de zile şi care au fost cuprinse în selecţia lunii curente.

Comments

comments