FUN

Anuntul care a facut o pisica celebra. Cum a devenit „cea mai nesuferita felina din lume” preferata internetului

Un exemplu perfect al faptului ca, de multe ori, publicitatea negativa aduce mult mai multe beneficii decat ne asteptam este cel al felinei Perdita, o pisica de 4 ani care a fost data spre adoptie.

Un adapost de animale din Carolina de Nord, SUA, a postat un anunt neobisnuit despre unul dintre rezidentii sai, o pisica pe care au numit-o “cea mai nesuferita felina din lume”. Desi anuntul ar fi putut sa ingreuneze procesul de adoptie al pisicii, acesta s-a dovedit a fi, in mod surprinzator, un succes.

cea mai nesuferita pisica din lume.jpg

Perdita a fost adusa la centrul de adoptii, dupa ce stapanul sau a decedat. Membrii centrului au observat de la inceput ca este destul de dificil sa se inteleaga cu pisica morocanoasa, dar au pus acest lucru pe seama unei posibile stari precare de sanatate a felinei.

Analizele au aratat ca pisica este perfect sanatoasa. Cu toate acestea se pare ca nu prea arata ca este disponibila sa se ataseze de un alt stapan, asa ca membrii centrului de adoptii au trebuit sa fie inventivi in privinta “promovarii” sale ca animal de companie.

Astfel, a aparut anuntul prin care membrii centrului au tinut mortis sa nu ascunda nimic despre comportamentul felinei, mergand pe principiul ca onestitatea este sufletul marketing-ului.

“Perdita Am crezut ca este bolnava, dar s-a dovedit ca este doar o nesuferita. Cea mai rea piscina din lume”, este anuntul de pe Facebook, prin care se cauta un nou stapan, mentioneaza Boredpanda.com.

Desi adapostul nu a menajat-o deloc pe Perdita, prezentandu-i in anuntul pentru adoptie toate laturile sale neplacute, se pare ca publicitatea negativa i-a adus mult succes, transformand-o intr-o vedeta a internetului.

In scurt timp, cel putin 50 de persoane s-au declarat dispuse sa o adopte pe Perdita

cea mai nesuferita pisica din lume 1.jpg

Comments

comments