Sanatate

Anxietatea si atacurile de panica dispar ca prin minune cu acest exercitiu miraculos! Este simplu dar extrem de eficient

Atacurile de panica apar in urma unei disfunctii mentale si pot fi provocate de mai multi factori diferiti. In timp ce unii sufera de atacuri de panica din cauza unui stres major, altii trec prin aceeasi experienta neplacuta din cauza unor persoane care sunt in preajma lor.

Cert este ca atacurile de panica sunt situatii destul de dificile prin care unii oameni trebuie sa treaca la un moment dat in viata lor. Acestea se manifesta prin incapacitatea de arespira, batai ale inimii puternice si accelerate, transpiratie abundenta si brusca.

CITESTE SI >>>

Remediul natural vechi de 800 de ani pentru bolile de inima si alte afectiuni! Simplu de preparat

Avertismentul SOCANT al medicilor: Renunta sa mai foloseti folia de aluminiu sau vei suferi consecinte FATALE!

Sa nu dormi niciodata noaptea cu asa ceva pe tine! Avertismentul ginecologilor

In timp ce exista medicamente pentru combaterea acestor atacuri de panica, multi medici nu va spun ce efecte daunatoare au ele asupra sanatatii noastre. Cu alte cuvinte, incercam sa rezolvam o problema provocand alte daune corpului, ceea ce nu este deloc o solutie dezirabila.

Pe de alta parte exista metode mult mai simple si eficiente sa combatem atacurile de panica si sa evitam reaparitia lor.

Cum sa eliminam atacurile de panica

Un profesor de yoga sustine ca acest exercitiu constand in controlarea circulatiei este raspunsul daca suferiti de astfel de atacuri de panica.

Gillian B, care este mentor in yoga incurajeaza pe toata lumea sa faca cu regularitate acest exercitiu, dar in special celor care sufera de atacuri de panica.

Iata ce trebuie facut:

Puneti degetul mare si cel inelar, de la mana dreapta, pe nari.

Ridicati apoi degetul mare si respirati prin nara dreapta, dupa care acoperiti nara dreapta si ridicati inelarul pentru a respira cu cea stanga.

Repetati acest procedeu de cateva ori. Exercitiu trebuie repetat cu regularitate, mai ales in momentele in care simtiti ca va apropiati de un atac de panica. Dupa o perioada in care ati repetat constant exercitiu, veti observa ca atacurile de panica vor incepe sa dispara.

Exercitiul trebuie facut intr-un loc cu liniste deplina si cu ochii inchisi.

Comments

comments