INTERNATIONAL

Aparitia BIZARA a unei SFERE GIGANT in Oceanul Indian, i-a INSPAIMANTAT pe toti! Ce este, de fapt, acest obiect ciudat?

Natura este cu adevarat surprinzatoare si pe alocuri infricosatoare. O descoperire a luat doi barbati exploratori prin surprindere si a facut senzatie pe internet!

Un barbat de 36 de ani din Australia si tatal sau au pornit intr-o calatorie pe Oceanul Indian pentru a explora diversitatea de vietati marine. In timpul calatoriei lor, au descoperit un lucru care i-a lasat fara cuvinte.

CITESTE SI >>>

SOCANT! Un barbat a divortat de sotia lui, dupa ce s-a uitat mai atent la aceasta poza

Aceasta femeie doarme cu sarpele sau in pat in fiecare seara, pana cand medicii i-au spus adevarul terifiant!

Se pregatea de poza perfecta, cand iubitul ei a observat ceva SOCANT! Ce se intampla cu corpul tinerei?!

Cei doi barbati au vazut la un moment dat o sfera imensa care plutea pe apa. Parea mai degraba opera unor fiinte extrapamantene, decat un animal marin.

In zorii zilei, sfera plutitoare semana cu un balon cu aer, insa cu crestaturi ciudate pe toata suprafata lui. Apropiindu-se de ciudatenie, si-au dat seama ca au de-a face cu un animal marin care murise si plutea pe suprafata Oceanului Indian.

Practic, era vorba despre o balena. Forma sa sferica a fost insa data de faptul ca stomacul ei era plin de gaze, care o tineau la suprafata. In timp, stomacul balenei s-a dezumflat cata putin, permitand rechinilor sa se infrupte din ea.

 

Povestea a fost relatata si pe Facebook

Comments

comments