Revista presei

Aplicatia de pe Facebook care iti arata ce prieteni vor sa faca amor cu tine! Uite cum o poti folosi

Asta e ultima găselniță de pe Facebook, iar inițiatorii spun ca e pe bune. Este vorba de aplicația care îți arată care prieteni din lista ta vor să facă sex cu tine!

Dacă ai cont pe Facebook, poți să instalezi aplicația și s-o folosești imediat! Îți va da posibilitatea să îți exprimi intenția de a face amor cu unul dintre prietenii din lista ta. Dacă și el este  interesat de același lucru, te-ai scos!

CITESTE SI >>>

S-a maritat virgina, dar cand a vrut sa faca sex cu sotul ei a avut un SOC! Ce s-a intamplat in noaptea nuntii

Aceste fete au ramas GRAVIDE dupa o petrecere la piscina! Ce s-a intamplat

Cum arata tanara care sustine ca are sanii atat de mari incat i-au distrus viata. „Oricum m-as imbraca arat ca o actrita de filme pentru adulti”

Oricât de ciudat ar părea, aplicația funcționează de ceva vreme și îi ajută pe cei timizi, singuri sau dornici de o aventură de-o noapte să-și găsească parteneri mult mai aproape decât s-ar fi gândit ei, scrie JurnalMM.ro.

Aplicația ”Bang with friends” îți arată care dintre cei aflați în lista ta de prieteni pe Facebook ar vrea să faca prostii cu tine. Programul îți promite discreție maximă și se pare că te pune în legătură cu cel/cea/cei la care te-ai gândit cu condiția ca și el/ea/ei să aibă aceleași intenții.

CE TREBUIE SĂ FACI:

1. Loghează-te pe Facebook.
2. Alege prietenul/prietenii din listă cu care ai vrea să faci asta. Aceștia vor fi alertați în legătură cu intențiile tale, numai dacă și ei sunt interesați.
3. Trimite-i un mesaj. Dacă extistă interes reciproc, veți primi, atât tu cât și el/ea/ei câte un e-mail în care este transmis acest lucru.
4. Data, locul, numărul partenerilor și preferințele sunt de acum doar detalii…

Sursa: JurnalMM.ro

Comments

comments