PARENTING

Ar trebui sa fotografiezi camera de hotel in care ai stat! Ai putea SALVA viata unui copil! Iata cum

Când te afli în concediu cu familia, îți faci adesea selfie-uri peste tot, mai ales în camera de hotel dorind să te lauzi cât de luxoasă este, dar există un motiv mai bun pentru a face acest lucru.

Fotografiile pe care le faci în camera de hotel ar putea salva viața unui copil! Cum este posibil așa ceva? Citiți articolul de mai jos.

CITESTE SI >>>

ATENTIE PARINTI! Aceasta boala potential FATALA este transmisa de caini cel mai frecvent la COPII! Afla care sunt simptomele si cum va puteti feri de ea

Avertismentul unui medic pediatru catre toti parintii: Opriti-va copilul sa mai faca ASTA!

„Creştem o generaţie de tineri cu mentalitate de victimă, hipersensibili şi obosiţi înainte de vreme”

Se numește TrafficCam și este o aplicație pentru dispozitive mobile care comunică cu baza de date a Poliției Federale din SUA. Te ajută să urci fotografia făcută în camera de hotel într-o bază de date unde este scanată și comparată cu ale camere unde au fost descoperite abuzuri sexuale.

Minorii sunt de multe ori abuzați în hotelurile din America. Imagini cu ei sunt apoi răspândite pe internet. Poliția astfel speră să aibă o bază de date cât mai largă cu camerele de hotel de pe teritoriul țării pentru a le fi mai ușor să identifice potențiali pedofili sau violatori.

Ideea din spatele aplicației a venit acum câțiva ani, când poliția a primit ajutorul unei angajate de la o companie non-profit pentru a prinde un pedofil. Aceasta a văzut poza cu o victimă abuzată într-o cameră de hotel și a recunoscut imediat acea cameră, întrucât se cazase și ea acolo.

„Chiar în momentul de față sute de fotografii sunt urcate pe internet. Sute de imagini cu victime ale abuzului sexual apar zilnic. Minori pozați în camere de hotel din orașele Americii. Este momentul ca toți acești abuzatori să fie descoperiți” spune inventatoarea aplicației citata de Aol.com.

 

X

 

Comments

comments