WOW

Artistul care iti va intoarce imaginatia pe dos. Cum arata universul lui de poveste, reprezentat de furnici

Fotograful rus Andrey Pavlov are un talent deosebit de a crea universuri incredibile cu ajutorul furnicilor. Seria de fotografii pe care a facut-o in acest sens a facut inconjurul lumii.

Artistul isi petrecere ore in sir aranjand diverse materiale si creand decoruri inedite in care furnicutele sa se simta in largul lor. Cu ajutorul aparatul de fotografia, Pavlov surprinde imagini cu furnicile care interactioneaza cu obiectele din jur. Cee ce rezulta sunt cateva scene parca desprinse din basme.

Fiecare fotografie este atent facuta, de la o foarte mica distanta, astfel incat sa surprinda fiecare detaliu. Furnicile interactioneaza cu diverse obiecte puse la dispozitie de Pavlov, in habitatul lot naturla, la casa de la tara pe care acesta o are.

 

Fotograful spune ca in ultimii 7 ani de zile a avut mereu camera cu el. „Când am început să le citesc copiilor mei povești, mi-am dat seama că eu nu m-am bucurat de acestea în copilăria mea. Așa că m-am decis să îmi creez eu pentru mine o lume de poveste. Și am ales să fac asta cu ajutorul furnicilor, deoarece le respect foarte mult.”, a spus Pavlov, potrivit AmusingPlanet.com

 

andrey-pavlov-ants-17

andrey-pavlov-ants-18

andrey-pavlov-ants-19

andrey-pavlov-ants-1

andrey-pavlov-ants-2

andrey-pavlov-ants-3

andrey-pavlov-ants-4

andrey-pavlov-ants-5

andrey-pavlov-ants-7

team of ants opening bottle and inserting cocktail pipe, isolate

andrey-pavlov-ants-9

andrey-pavlov-ants-10

andrey-pavlov-ants-6

andrey-pavlov-ants-11

andrey-pavlov-ants-12

andrey-pavlov-ants-13

andrey-pavlov-ants-14

ants demand payment for work

andrey-pavlov-ants-16

andrey-pavlov-ants-20

andrey-pavlov-ants-21

>> citeste articolul original

Comments

comments