Tips&Tricks

Arunca o aspirina in masina de spalat! Efectul este MIRACULOS

De multe ori se întâmplă ca, folosind cel mai bun detergent, să nu reușim să scoatem rufele atât de curate pe cât am vrea, astfel că albul care trebuia să fie strălucitor, este mai degrabă un gri mohorât.

Din fericire, există un truc excelent pe care nimeni nu-l știa și care poate reda strălucirea hainelor spălate la mașină.

CITESTE SI >>>

A pus o cireasa pe gura unei sticle! Trucul e GENIAL! Cum de nimeni nu s-a gandit pana acum?

A pus sare pe blugi, inainte de a-i pune la spalat! Motivul e FABULOS, de-abia astept sa incerc si eu

A pus o bila de aluminiu in masina de spalat! Doar cativa oameni stiu acest truc

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați o pastilă de aspirină în cuva mașinii de spălat, sau în recipientul în care ați pus rufele, în cazul în care spălați rufele manual.

O metodă mai bună de a scoate petele de pe rufe, este să le înmuiați într-un lighean cu apă în care ați dizolvat 5 aspirine. Rufele trebuiesc puse la înmuiat timp de 8 ore, apoi puse în mașina de spălat și curățate. Această metodă vă va ajuta să eliminați orice fel de pată de pe hainele dumneavoastră.

Petele de sânge de pe haine ies cel mai bine dacă le puneți la înmuiat în apă rece în care ați pisat aspirină, cel puțin 2 ore. Este foarte important să folosiți apărece, întrucât apa caldă vca activa o proteină din sânge care se va impregna și mai bine pe material, făcând pata și mai greu de leiminat.

Prin folosirea spirinei, nu veți mai da bani pe alte înălbitoare, care pe lângă faptul că sunt scumpe, pot fi și nocive pentru sănătate și pentru mediul înconjurător. Aspirina este atât de eficientă datorită acidului pe care îl conține.

Comments

comments