Revista presei

Asa arata un b*rdel dintr-o tara musulmana, acolo unde pr0stitutia este legala

Bangladesh este una din puținele țări musulmane în care pr0stituția este legală. Fotografa Sandra Hoyn a petrecut mai mult timp în cea mai veche casa de toleranta din țară și a stat de vorbă cu prostituatele.

O clădire înconjurată de ziduri groase de doi metri, ”Lucrătoare” care s-au născut aici și nu știu ce înseamnă să duci o altfel de viață, sau femei care și-au găsit aici refugiu după o viață marcată de violențe din partea soților.

CITESTE SI >>>

COSMARUL PROSTITUATELOR nigeriene de pe strazile din Italia, surprins intr-un PICTORIAL SFASIETOR

Cum arata femeia ideala in Romania si in alte 17 tari ale lumii-FOTO

Ea este cea mai sexy femeie militar din unitate. Si-a innebunit colegii cu formele sale [GALERIE FOTO]

Povestea spusă de Sandra Hoyn în imagini a fost premiată de legendara companie Magnum Photos. B0rdelul Kandapara din districtul Tangail este cel mai vechi și al doilea ca mărime din Bangladesh. Funcționează de aproape 200 de ani. În 2014 a fost demolat, însă a fost repus pe picioare în urma intervenției mai multor organizații neguvernamentale.

Poate părea ciudat că aceste organizații au intervenit pentru reînființarea unui b0rdel, însă activiștii au insistat asupra faptului că multe dintre femeile din bordel s-au născut aici, au crescut aici și nu aveau unde să se ducă. Suporterii b0rdelului consideră că munca în industria s*xului este o muncă exact ca oricare alta și că femeile de aici nu-și doresc să facă altceva.

Așa se face că, la sfârșitul anului 2014, bordelul a fost reînființat, iar pr0stituatele s-au întors la lucru. Astăzi, zona bordelului este încercuită cu un zid gros de doi metri. Pe străzile din vecinătate sunt deschise tot felul de tarabe cu mâncare și ceainării. În spatele zidurilor, b0rdelul funcționează după propriile reguli, respectă propria ierarhie, complet diferită de ceea ce se întâmplă în restul societății.

Sursa: Click.ro

bordel bangladesh

bordel bangladesh

Mai multe imagini gasiti aici

Comments

comments