Revista presei

ASA iti dai seama daca l-ai multumit la pat! Uite la ce trebuie sa fii atenta!

Fiecare femeie se gândește la acest lucru măcar o dată în viață: oare sunt bună la pat? Iată cum poți afla!

Trebuie să recunoaștem, de multe ori bărbații sunt cei care fac toată treaba în pat, nu femeile, iar asta nu e mereu vina noastră; există mai puține poziții în care femeia deține controlul. Cum putem, deci, să știm dacă suntem sau nu bune la pat? Sigur, ne putem întreba partenerul, dar poate fi jenant să facem asta și, în plus, cum vei știi decă răspunsul lui este sincer?

CITESTE SI >>>

De ce merg barbatii la femeile de companie! Raspunsul te va lua prin surprindere

Cat de des ar trebui sa faca dragoste un cuplu in functie de varsta! Iata ce spun expertii

Cum s-o faci sa-si dea drumul! Un ghid complet despre cum sa-ti duci iubita pe culmi nebanuite

În primul rând, trebuie să ai încredere în tine, să te simți sexy. Atitudinea este foarte importantă în pat, deci ține cont de asta! Nu te detașa de toată experiența pentru că te gândești la coapsele tale, implică-te în acțiune și bucură-te de plăcere!

Apoi, este important să fii deschisă la nou, atâta timp cât te simți confortabil, bineînțeles. Sexul nu este doar o nevoie primară, ci și o distracție pentru ambii parteneri, deci distrați-vă, încercați chestii noi, experimentați.

De asemenea, încearcă să aduci chiar tu ceva nou în pat și să preiei tu inițiativa. O femeie care nu face nimic, doar acceptă tot ce face bărbatul poate deveni plictisitoare în pat. Împinge-l de pe tine și urcă-te pe el sau propune-i să încercați o poziție pe care ai văzut-o aseară pe Internet. Sau ce-ai zice să îi faci cadou niște cătușe sau alte jucării sexuale?

Totuși, chiar dacă e o idee bună să preiei tu inițiativa, încearcă să ții cont și de dorințele sale. Sexul este o experiența la care participă două persoane, deci comunică mai mult cu el pentru a afla și ce își dorește el.

Nu în ultimul rând, nu face din sex o plăcere programată. Obișnuiți să faceți sex de 2-3 ori pe săptămână, dar doar seara, înainte de culcare? Ce-ai zice ca data viitoare să îl surprinzi cu o partidă scurtă de sex la duș, de exemplu? Spontaneitatea este sexy!

Sursa: KanalD

Comments

comments