Atac fara precedent la Klaus Iohannis: Ba, panarama, infractorule, retardatule! Autodenunta-te, falsificatorule

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a pierdut o a doua casa. Presedintele a spus ca se declara nemultumit de decizia instantei.

”Această soluție nu e bună, mă nemulțumește, împreună cu avocații mei căutăm cea mai bună soluție de contestare.”, a spus Klaus Iohannis la TVR 1.

Dupa casa din strada Gheorghe Magheru nr. 35 din Sibiu, pe care Iohannis a pierdut-o acum zece ani, cuplul prezidential a ramas si fara imobilul situat pe strada Nicolae Balcescu nr. 29. Este vorba despre spatiul comercial inchiriat bancii Raiffeisen. Potrivit unor informatii aparute in presa chiria depase cateva zeci de mii de euro.

Cantaretul Florin Chilian a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa presedintelui pe care il acuza de minciuna si tradare.

”Zi sa moara ma-ta ca esti nemultumit! Ba smenarule, ba fals si uz de fals, ba presedintele alba/neagra ba asta ‪#‎KlausIohannis‬: Decizie definitiva si irevocabila a justitiei ba jegule. Stii ce-i aia?!” si-a inceput Chilian postarea care facea trimitere la o stire potrivit careia Iohannis nu era multumit de decizia instantei

„D.aia ai pus o electriciana la Justitie, sa anuleze decizia si sa te scoata curat ba infractorule?!!!
Ce solutii mai cauti ba panarama?! Da banii inapoi retardatule si autodenunte-te falsificatorule sa mergi la parnaie!”, a inceiat Chilian atacul fara precedent la adresa presedintelui.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger