ATENTIE! Acest ingredient folosit la micul dejun AR PUTEA SA TE UCIDA!

Un produs folosit la micul dejun în special în SUA, dar comercializat și în România, ar putea să fie cancerigen.

Un anumit tip de fulgi de ovăz care aparțin mărcii americane Quaker s-a dovedit a fi cancerigen. Un cetățean american a dat în judecată compania Quaker, susținând că fulgii de ovăz conțin o substanță cu potențial cancerigen. Procesul se va desfășura la tribunalul din Brooklyn, New York.

CITESTE SI >>>

Acest barbat a murit din cauza unui lucru pe care s-ar putea sa-l ai si tu in frigider

Toate aceste boli sunt cauzate de cuptorul cu microunde

Stai prea mult pe scaun? Iata ce impact are acest lucru asupra sanatatii tale si cum poti sa previi

Este vorba despre glifosfat, o substanță care a fost desemnată în 2015 ca fiind cancerigenă. Cerealele Quaker Oats Quick 1 Minutes conțin un nivel ridicat de glifosfat, după cum susține un american care a dat în judecată compania producătoare de cereale.

Glifosfatul este o substanță des întâlnită în tratarea plantelor și cerealelor de dăunători. Erbicidul este des folosit în culturile de ovăz, orez pentru a distruge ierburile și gândacii responsabili de distrugerea culturilor.

Pe de altă parte, compania producătoare de cereale care este subordnată conglomeratului Pepsico susține că toate produsele comercializate sunt rezultate din ingrediente naturale, iar cerealele sunt atent curățate de orice urma de erbicid înainte de a fi procesate.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger