Dragoste si Sex

ATENȚIE MARE! Lucru pe care îl faci înainte de amor și care îți poate pune VIAȚA ÎN PERICOL! Cum să faci pentru a scăpa de acest obicei

Cu toate că mulți dintre voi ați auzit că lucruri pe care le faceți după o partidă de amor, în special neprotejat, vă apără de infecții, probabil că nu ați stat niciodată să verificați veridicitatea acestor sfaturi și le-ați luat ca atare.

Până de curând se credea ca golirea vezicii urinare inainte de actul intim reduce semnificativ riscul de infectii urinare la femei. Dar ultimile studii în acest domeniu arată că este greșit.

CITESTE SI >>>

Remedii naturale de intarire a muschilor vaginali, pe care s-ar putea sa le ai in casa

De ce uneori sunt bune AVENTURILE DE O NOAPTE?

Cum iti dai seama cati parteneri a avut iubita ta

Potrivit lui David Kaufman, un urolog renumit din SUA, urinatul inainte de o partidă de amor este una dintre cele mai mari greșeli pe care femeile le pot face. El susține că a face pipi la puțin timp înainte de amor este un mare NU pentru femei, deoarece bacteriile din zona intimă pot migra ușor în uretra în timpul penetrării. Urinarea este de fapt recomandată imediat după actul intim, dacă vrem să prevenim infecțiile.

Nu ar trebui să faci acest lucru înainte de amor – îți vei pune sanatatea in pericol!

Cum putem preveni infecțiile?

Cu ajutorul unei diafragme ca mijloc de contracepție putem crește în mod serios riscul de infecție, deoarece aceasta împinge vezica urinara înainte, astfel, împiedicând-o să fie golită complet. Dacă aveți nevoie să utilizați metode contraceptive – cum ar fi utilizarea prezervativelor, pot fi mai benefice.

Pe de altă parte, lubrifiantul întâlnit frecvent în prezervative poate declanșa iritații, care, la rândul lor pot duce la infecții. De aceea, prezervative fără lubrifiant sunt mult mai recomandate.

Sfaturi pentru prevenirea infecțiilor

Evitați deshidratarea și îmbunătățiți eliminarea corespunzătoare a bacteriilor prin intermediul tractului urinar cu ajutorul unei cantități mari de apă.
Nu rețineți urina prea mult timp și mergeți la toaleta atunci cand simtiți nevoia de a urina.

Spălați bine zona intimă.

Mențineți igiena intimă în mod regulat zilnic.

De asemenea, inainte si dupa amor.

Urinați dupa actul intim.

Comments

comments

One Comment

Comments are closed.