ACTUAL

ATENTIE MARE!!! O noua inselatorie face victime printre romani! Tot mai multi sunt pacaliti, CHIAR LA EI IN CASA

De cand criza economica si-a us amprenta asupra Romaniei, dar si asupra celorlalte tari din blocul comunitar, tot mai multi sarlatani incearca sa obtina foloase necuvenite folosindu-se de tot felul de metode prin care profita de naivitatea unor oameni pentru a le lua banii sau alte bunuri.

O noua inselatorie extrem de eficienta a aparut de curand in Romania. Politia Romana trage un semnal de alarma pe pagina de Facebook.

CITESTE SI >>>

Atentie soferi! O manevra banala va poate lasa fara permis de conducere! Putini soferi despre ea

Imagini de SENZATIE! Ce facea o femeie de serviciu pe pervazul geamului, la ultimul etaj al unei cladiri

SOCANT! Uite ce pateste o fata care calatoreste SINGURA cu trenul in Romania – VIDEO

„Nu vă lăsaţi înşelaţi de falşi angajaţi la primărie sau firme!

Infractorii speculează şi pot profita de bunăvoinţa persoanelor vulnerabile.

Sub pretextul că sunt fie angajaţi ai Primăriei şi încasează impozitul pentru următorii ani sau fie că efectuează activităţi de deratizare, infractorii pot intra, cu permisiunea proprietarilor, în case.

Le solicită bani pentru impozit sau cuponul de pensie, pentru acordarea unei reduceri de preţ, scopul fiind acela de a observa unde victimele îşi păstrează banii.

Specificul acestui mod de operare constă în faptul că infractorii acţionează în grup de două sau mai multe persoane, unii distrag atenţia victimei, în timp ce alţii sustrag banii.

Le recomandăm tuturor să nu permită accesul unor astfel de persoane în casă. Chiar dacă deţin asupra lor legitimaţii, acestea sunt false. Scopul lor ester unul precis: furtul de bani sau bunuri.

Primăria nu are funcţionari care se deplasează la domiciliul contribuabililor pentru a încasa impozitul, iar societăţile ce efectuează activităţi de deratizare, dezinfecţie sau dezinsecţie se deplasează la domiciliul clientului în baza unei solicitări.

În orice situaţie în care persoane necunoscute se prezintă la uşa dumneavoastră, pretind că sunt angajaţi ai unor instituţii publice sau societăţi comerciale şi astfel, doresc să pătrundă în casă, verificarea lor este foarte uşoară prin apelarea telefonică a instituţiei/societăţii unde aceştia susţin că sunt angajaţi, probând astfel, dacă scopul lor este unul legitim şi justificat”, este mesajul postat de Politia Romana.

Comments

comments