BIZAR

Socant! Fiul ei a fost otravit de aceasta planta! Multe familii o au in casa. Ce trebuie sa stii despre ea

Este o planta des intalnita in apartamentele romanilor sau in birouri, dar nimeni nu stie cate de periculoasa poate fi.

Dieffenbachia, sau trestia de zahăr sălbatică, este numită “planta ucigaşă” si este originara din Kenya. Planta contine o toxina foarte puternica ce se pare ca ar afecta in special copiii.

diffenbachia-planta otravitoare

CITESTE SI >>>

De ce este PERICULOS sa-ti usuci hainele in casa

O fobie INSPAIMANTATOARE a fost descoperita! S-ar putea s-o ai si tu

Operatia reusita, dupa 23 de ore, chirurg MORT! Povestea TULBURATOARE din spatele acestei fotografii

“Aproape mi-am pierdut fiica, care a bagat o parte din frunzele plantei in gura! Limba ei s-a umflat pana la punctul de sufocare! Aceasta imagine contine planta cu pricina, frumoasa la prima vedere dar care poate ucide” spune o femeie citata de revista online pentru femei bewoman.ro.

Din nefericire, Esteban, un baiat de 5 ani, nu a fost atat de norocos. Acesta se juca in jurul casei in momentul in care a inceput sa se simta rau. Parintii au crezut initial ca este o simpla durere de stomac, dar atunci cand au vazut ca incepe sa se simta din ce in ce mai rau l-au dus de urgenta la spital.

Medicii au descoperit ca fiul lor a suferit o intoxicatie grea.

Copilul a fost tratat imediat, pentru mai mult de 3 ore. Dar, din pacate, medicul le-a spus parintilor că fiul lor a suferit si un soc anafilactic, dupa cum noteaza Girly.ro.

Planta care se gaseste in multe din casele noastre poate sa ucida un copil intr-un minut. Daca o atingeti, sa nu puneti mana la ochi, pentru ca riscati sa orbiti.

Dieffenbachia este una dintre cele mai otravitare plante, inclusa in primele 10 pozitii a unui clasament de acest gen. Specialistii recomanda eliminarea ei din gradini sau case, intrucat pune viata oamenilor in pericol.

diffenbachia-planta otravitoare

Comments

comments