Un grup de romi operează pe litoralul românesc, aplicând o metodă de a fura diverse lucruri de la turiști, prin care încearcă să se sustragă de rigorile legii.

Țigani, despre care se știe că provin din Ilfov fură tot ce le prinde în mâini, însă bunurile pe care le sustrag le plasează minorilor, pentru a putea scăpa de dosare penale, scrie Replicaonline.ro

CITESTE SI >>>

VIDEO: Litoralul romanesc astazi, la fel ca acum 30-40 de ani

Noua metoda de inselat oamenii pe litoral! Hotii te fura vorbind cu tine

Polițiștii au descoperit în stațiunea Mamaia un minor de etnie romă, în vârstă de 11 ani, care ar fi sustras unei femei un telefon mobil. Victima lucrează ca ospătar la o terasă din Mamaia și își lăsase telefonul, un Iphone 6s, pe masă. La scurt timp și-a dat seama că a fost telefonul ei a fost furat și a alertat Poliția.

Oamenii legii au reușit să găsească telefonul cu ajutorul unui program, care era instalat pe dispozitiv. Pornin de la minor, polițiștii au descoperit un grup mai mare de persoane care operează în același fel.

Prejudiciul estimat la aproximativ 2.000 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Polițiștii constănțeni continuă cercetările.

Comments

comments