ACTUAL

Au aparut primele imagini de la atentatele din Paris! Cum au reactionat oamenii dintr-un bar

Publicatia britanica DailyMail a intrat in posesia unei inregistrari care surprinde atacul la unul dintre restaurantele de la Paris, din noaptea de 13 noiembrie.

Imaginile par desprinse din filme. Teroristii deschid focul asupra barului, timp in care oamenii ingroziti incearca sa se ascunda pe sub mese si sub bar.

ATENTATE PARIS! Video surprins de camerele de supraveghere dintr-un bar

Mai multe focuri de arma au fost trase iar pe strada se vede unul sau mai multi atacatori care trec prin fata barului, cu miscari aparent haotice.

 

La un moment dat, unul dintre teroristi da sa intre in bar, dar se razgandeste, insa incepe sa cerceteze zona din imediata lui apropiere, probabil in dorinta de a gasi potentiale victime. Apoi pleaca, timp in care oamenii adapostiti la cativa centimetri de el respira usurati.

 

 

Una dintre femeile aflate in bar, cel mai probabil chelnerita, vine sa se adaposteasca dupa bar. Pare a fi ranita. La scurt timp se prabuseste pe podea in bratele barmanitei, ingrozita de spaima.

 

Cateva momente dupa ce teroristii trec, oamenii incearca sa fuga care incotro. Imaginile au fost surprinse de doua camere video montate in unghiuri opuse deasupra unuia dintre barurile atacate de teroristi vineri noapte, in jurul orei 22.30 (ora locala)

 

Comments

comments