PARENTING

AU DECIS! Ce urmează să se întâmple cu copiii care nu sunt vaccinați și ce riscă părinții care refuză vaccinurile

Proiectul de lege privind vaccinarea personelor din România a trecut de Senat, fiind votat cu 99 de voturi pentru și o abținere.

Proiectul de lege mai are doar un pas pentru a intra in vigoare, după ce va trece prin Camera Deputaților, care este și cameră decizională.

CITESTE SI >>>

„Vaccinurile sunt un mit! Nu te protejeaza ci te imbolnavesc!” Cine spune acest lucru si care este raspunsul autoritatilor

Toti parintii care REFUZA sa-si vaccineze copiii, ar trebui sa citeasca povestea Isabellei! Nu-ti dai seama pana nu treci prin ce a trecut aceasta mama…

AVERTISMENT pentru toti parintii! Continuati sa le dati ASTA copiilor vostri si le VETI SCURTA VIATA

Astfel, copiii care nu vor fi vaccinați conform listei de vaccinuri obligatorii nu vor mai fi primiți în școli sau grădinițe. În plus, părinții care refuză să-și vaccineze copiii ar outea fi amendați cu 10.000 de lei.

Senatul este prima Cameră sesizată cu acest proiect de lege, care are ca obiect de reglementare activitatea de vaccinare în vederea prevenirii și limitării răspândirii bolilor transmisibile ce pot fi prevenite prin imunizarea populației generale, potrivit Agerpres.

Urmează ca proiectul să ajungă la Camera Deputaților, care este decizională.

Comments

comments