WOW

Au PESCUIT intr-o zi cat altii intr-o luna. Cand au fost suspectati de BRACONAJ, politistii au constatat un lucru UIMITOR! Ce SECRET ascundeau

Descoperire care ar putea da peste cap orice pasionat de pescuit, dar si pe autoritati. Patru barbati suspectati de braconaj au fost gasiti avand asupra lor o cantitate impresionanta de peste.

Cu toate ca erau suspectati de braconaj, autoritatile au constatat cu stupoare ca cei patru nu aveau asupra lor niciun fel de unealta de acest fel, precum plase, electrosocuri sau explozibil.

Cand au fost intrebati cum au reusit sa prinda atat de mult peste, barbatii au raspuns ironic: „cu momeala buna”.

Un inspector a observat ca unul dintre barbati avea asupra lui un spray cu o eticheta straina, de origine necunoscuta.

In urma analizelor efectuate, s-a constatat ca pescarii au prins atat de mult peste folosindu-se de o serie de enzime speficice care se gaseau in substanta continuta in spray-ul respectiv, la care pestii reactionau neasteptat.

Mai exact, enzimele produceau in creierul pestilor o senzatie foarte puternica de foame. Se pare ca, in timpul testelor efectuate, s-a observat ca pana si pestii foarte satui deveneau activi sub influenta enzimelor respective.

Ulterior, s-a constatat ca barbatii nu sunt braconieri ci pescari amatori. Unul dintre acestia a cumparat momeala de pe internet, de pe un website. Pana si barbatii au ramas socati de captura impresionanta pe care au obtinut-o folosindu-se de aceasta momeala.

Dupa clarificarea lucrurilor, barbatii au fost eliberati si lasati sa plece cu captura, neexistand niciun temei legal pentru care ei sa fie arestati.

In ceea ce priveste momeala pe care pescarii o aveau asupra lor, s-au efectuat cateva investigatii amanuntite, comisia de ancheta declarandu-se extrem de interesata de potentialul ei.

S-a descoperit astfel ca a fost inventata de un grup de oameni de stiinta canadieni. Datorita efectelor incredibile asupra pestilor, momeala a fost interzisa in multe tari. In Romania insa, nu exista o legislatie in acest sens, putand fi folosita fara restrictie.

In Romania, acest spray miraculos poate fi achizitionat de aici

Comments

comments