Un băiețel, în vârstă de nouă ani, avea cancer în fază terminală, iar medicii nu i-au dat prea multe zile de trăit. Bailey Cooper a demontrat că iubirea necondiționată și ambiția pot opri timpul în loc.

Băiatul și-a dorit cu orice preț să-și cunoască surioara, încă nenăscută, astfel că a luptat cu boala până în ziua în care a avut șansa să o țină în brațe. Fetița a fost botezată Millie, așa cum și-a dorit fratele ei.

CITESTE SI >>>

Era in coma, cand sotul a decis s-o deconecteze de la aparate! Au inghetat cand au vazut reactia femeii. Si-a miscat buzele si a spus TREI CUVINTE

Sotia lui a murit in timpul cezarianei, lasandu-l singur cu copilul! Ce a descoperit barbatul in laptopul femeii, dupa inmormantare

CUTREMURATOR! El este bravul Chen, baietelul care a preferat sa moara ca mama lui sa traiasca

Când micuța s-a născut, Bailey s-a comportat exemplar. A ținut-o în brațe, a spălat-o și a mângâiat-o.

În ajunul Crăciunului, Bailey și-a luat rămas bun de la părinții lui și de la sora mai mică, de-abia născută, spunându-le atât: „Aveți voie să plângeți doar 20 de minute”.

„Nu am crezut că va rezista atât de mult, dar era determinat să o întâlnească pe Millie. La sfârșitul lui noiembrie, s-a născut Millie. A îmbrățișat-o și a făcut tot ce ar face un frate mai mare: a schimbat-o, a spălat-o și i-a cântat”, a povestit mama sa, Rachel, potrivit Daily Mail.

„A știut că nu va fi aici de Crăciun, dar am încercat să facem împreună lista de Crăciun. A spus că nu vrea, dar l-am încurajat. La 11.45, în Ajunul Crăciunului, eram lângă el. Am știut că nu va dura mult. I-am spus: „E timpul să pleci Bailey. Stop”. În momentul în care am spus stop, și-a dat ultima suflare și o ultimă lacrimă i-a căzut din ochi. A fost liniștit”, a spus mama, potrivit honey.nine.com.au.

Comments

comments