Sanatate

Aveti aceste puncte rosii pe diferite parti ale corpului? Afla daca sunt periculoase si cum le putem elimina

Anumite semne sau pete de pe piele pot fi subiect de ingrijorare, in timp ce unele dintre ele nu sunt periculoase. Cert este ca ar trebui sa stim cand este cazul sa ne alarmam cand observam semne distincte si cand nu.

De exemplu, alunițele sunt inofensive daca au dimensiuni mici si nu-si modifica forma, in timp ce unele alunite mai mari ar trebui supravegheate mai atent pentru ca pot deveni cancerigene.

 

Cu toate acestea, există anumite pete pe piele, care nu sunt alunițe, ci au o culoare roșie și apar de obicei la persoanele cu varste cuprinse între 40 și 45 de ani, cu toate că acest lucru nu este obligatoriu și pot să apară si la adolescent sau chiar la copii.

Culoarea este ceea ce cauzează o mai mare curiozitate a oamenilor. In timp ce unii se ingrijoreaza ca au un aspect inestetic, altii se gandesc daca pot sa le puna viata in pericol sau nu.

CITESTE SI >>>

Uita-te bine in oglinda! Daca ai aceste pete maronii pe irisul ochilor, ceva GRAV ti se intampla fara macar sa stii

Un truc genial cu ulei esential care iti pune metabolismul la treaba si lupta cu inflamatiile din organism

Combinatia care salveaza anual zeci de mii de vieti! Contine 2 ingrediente care se gasesc in orice bucatarie

Numite si „puncte rubinii”, evident, datorita culoarii lor, sunt mici dilatări capilare care apar din cauza deficienței din sistemul vascular. Acestea apar, de obicei, pe brațe și pe piept.

Desi considerate de medici mici tumori, acestea sunt benigne, deci nu pun viata in pericol. In ceea ce priveste eliminarea lor, marea majoritatea a expertilor sustin ca cea mai eficienta metoda este interventia chirurgicala.

 

Exista si alte metode eficiente. Va recomandam sa urmariti clipul de mai jos:


Comments

comments