INTERNATIONAL

Banane infectate cu HIV- o noua ISTERIE pe internet! Cum de a fost posibil asa ceva?!

Banane infectate cu hiv – este noua isterie a internetului, după ce imaginea unei banane  care pare să fie îmbibată de sânge a făcut înconjurul lumii.

Banane infectate cu hiv, este noul pericol pe care internautii cred că l-au descoperit văzând fotografia dezgustătoare. Mai mult, povestea din spatele fotografiei spune că fructele respective au fost infectate cu sânge purtător al bolii necruțătoare, SIDA!

banane infectate cu hiv
banane infectate cu hiv- o noua isterie pe internet

CITESTE SI >>>

Isteria portocalelor injectate cu sange infectat cu HIV continua in Romania

Rusii au tinut treji 5 oameni timp de 30 de zile intr-un EXPERIMENT SINISTRU! Nu s-au asteptat la ce avea sa urmeze

Aceasta femeie doarme cu sarpele sau in pat in fiecare seara, pana cand medicii i-au spus ADEVARUL TERIFIANT!

Banane infectate cu hiv- noua isterie a internetului

„În interiorul unei banane a fost găsit sânge, iar în urma unei analize s-a observat că era sânge infectat cu virusul HIV. Oameni, fiţi atenţi! Distribuie această postare ca să afle mai multă lume”, a scris utilizatorul virtual pe Internet.

Sunt bananele infectate cu HIV o realitate sau este o nouă farsă așa cum am mai văzut pe internet

Virusul HIV nu se manifestă în niciun fel atunci când este contactat de organism. Din păcate, el nu-și face simțită prezentă decât după mai mulți ani.

Odată ce o persoană este infectată cu acest virus, el se multiplică rapid, fiind ulterior descoperit în sânge și în lichidul cefalorahidian. Persoana infectată cu HIV poate avea unele simptome asemănătoare cu cele ale gripei, cum ar fi curgerea nasului și febră, iritații ale pe pielii, adenopatie axilara sau dureri de cap frecvente. Aceste simptome pot fi deseori atribuite unei răceli.

Dincolo de manifestarea virusului HIV și felul său perfid de a se manifesta, fotografia cu banane infectate cu HIV și povestea din spatele lor este doar o farsă de prost gust. Se pare că poza a fost răspândită pe internet de un utilizator spaniol, care cel mai probabil a lansat și povestea mincinoasă.

La fel ca portocalele rosii, despre care se spunea că au fost infectate cu HIV, și bananele infectate cu HIV sunt de fapt niște fructe cu o culoare roșiatică ușor diferită de cea normală. Ele nu sunt însă banane infectate cu HIV.

Mai mult, experții Agenției de Sănătate Publică din SUA vin cu lămuriri în privința bananelor infectate cu HIV, susținând că chiar dacă cineva ar fi injectat sânge cu HIV într-o banană, nimeni nu ar fi putut contacta virusul, devreme ce acesta nu poate să supraviețuiască prea mult în afara unui corp gazda, iar acidul gastric din stomac l-a ucide, în cazul în care acesta ar fi fost înghțit pe cale bucală.

Virusul HIV, cel care provoacă SIDA se transmite de la om la om doar prin contactul sexual sau prin transmisia de sânge.

Deci bananele injectate cu HIV sunt o minciuna!

Comments

comments