Un fost Mister Univers, editia 1952, ajuns la venerabila varsta de 101 de ani, regreta doar ca nu l-a intalnit pe un alt castigator al concursului, actorul Arnold Schwarzenegger.

Manohar Aich, din India, a trecut prin multe incercari in viata, incluzand o perioada in inchisoare, pana sa ajunga una dintre personalitatile lumii culturismului.

Copiii, nepotii si stranepotii lui Manohar Aich, care are doar 1.50 metri, s-au adunat duminica la resedinta lui din Calcutta pentru a-l sarbatori pe fostul Mister Univers, informeaza The Huffington Post.

Aratandu-si muschii si zambetul, Aich spune ca abilitatea lui de a trata problemele, fara prea mari griji, si de a ramane fericit cand vremurile erau dificile, sunt secretele unei vieti lungi. Asta si o dieta simpla din lapte, fructe si legume, impreuna cu orez, linte si peste l-au tinut sanatos.

Aich nu fumeaza si nu consuma alcool. „Nu am vrut niciodata ca ceva sa puna mana pe mine. A trebuit sa ma lupt sa castig bani inca de cand eram tanar, dar oricare era situatia, am ramas fericit”, a spus el.

Comments

comments