WOW

Barbatul care nu si-a mai facut nevoile timp de 13 ani! Cand a facut-o, a ajuns in istorie

Deși povestea aceasta nu este una care să fie pe placul tuturor, este una extraordinara, despre un om neobișnuit care a trăit printre noi. Este vorba de bărbatul care timp de 13 ani nu și-a făcut deloc…nevoile.

Dacă nu-ți faci nevoile o perioadă de timp îndelungată apare disconfortul abdominal, crampele și stomacul balonat. Materialul fecal acumulat în intestin poate deveni și mai toxic în timp, existând riscul să transmită bacterii extrem de periculoase în organism.

CITESTE SI >>>

Ti-ai facut nevoile IN MOD GRESIT toata viata ta si nici macar nu stiai asta! Uite care este pozitia corecta in care sa stai pe wc

7 FENOMENE NATURALE care chiar exista! Unele te vor BANTUI

E ABSOLUT BULVERSANT! Pictura pe corpuri umane, DUSA LA EXTREM! Te uiti si nu crezi ca se poate asa ceva

O tânără din UK a murit la vârsta de 16 de ani, pentru că nu a putut să elimine materialele fecale din colon timp de 2 luni. Colonul ei s-a extins atât de mult încât a pus presiune pe cavitățile abdominală și toracică determinând deplasarea severă a organelor.

Au existat însă mai multe cazuri de acest fel, raportate de-a lungul istoriei, iar ele se pare că ar fi rezultatul unui sindrom sever care determină blocarea totală a colonului. Odată blocat, „gunoiul” din organism nu mai poate fi eliminat. Afecțiunea a fost numită sindromul Hirschsprung și apare în special la nou-născuții care se nasc fără celulele nervoase de la nivelul colonului care să ajute eliminarea materialului fecal

Un caz extraordinar din istorie a uluit oamenii de știință și cercetătorii din întreaga lume. Este vorba de un tânăr care nu și-a făcut nevoile timp de 13 ani, până la vârsta de 29 de ani când a murit.

Colonul său masiv, lung de 2 metri a fost expus la museul Mutter din Philadelphia, Pennsylvania, alături de alte ciudățenii. Se spune că respectivul colon care a uluit medicii stocase aproape 20 de kilograme de materii fecale.

Băbatul care nu depășea 1,50 înălțime a mai fost numit și Omul Balon, din cauza stomacului său exagerat de umflat. Aspectul său l-a făcut să lureze la circ, acolo unde oamenii se minunau când îl vedeau.

Deși afecțiunea de care suferea bărbatul este una extrem de severă, pe vremea aceea încă nu se știa de ea.

Surse articol: WittyFeed.com, Mayoclinic.org, Travelchannel.com


Comments

comments