Bataie in trafic, pe strazile din Romania. Se pare ca nervii si stresul nu ne paraseste nici in perioada Craciunului, deoarece tot mai multi soferi exasperati de timpul exagerat pe care il petrec in trafic, ajung sa se ia la bataie, de multe ori, fara un motiv aparent real.

A fost si cazul a doi soferi din Bucuresti, care au recurs la o bataie in trafic demna de toate privirile trecatorilor, iar motivul e unul pe care probabil, multe tari din vest l-ar considera pueril.

S-a intamplat pe bulevardul Basarabia, din Bucuresti, unde unul dintre soferi a fost claxonat pentru ca ar fi blocat drumul spre dreapta, din intersectie. Suparat nevoie mare ca a fost claxonat, soferul oprit cu masina neregulamentar a sarit la bataie. In urma conflictului, unul dintre soferi a fost lovit de o alta masina, care trecea prin zona. Vorba ceea: „Unde dai si unde crapa”.

Politia s-a mobiliat, de-abia dupa ce imaginile au fost difuzate la Digi24, pentru ca echipaje de politie sa observe batai in trafic nu prea avem…

Bataie in trafic a fost si la Cluj, si asta in doar o zi. Doua masini s-au ciocnit pe bulevardul Corneliu Coposu. Soferul mai tanar, de 27 de ani, a sarit la bataie in plin trafic la un batran de 70 de ani, astfel ca intersectia a fost blocata, pana cand la fata locului au venit si politistii. Un alt sofer, in varsta de 33 de ani a intervenit sa aplaneze conflictul, dar probabil ca si-a jurat ca asa ceva nu va mai face cate zile va trai.

Romania e frumoasa, n-ai cum sa n-o iubesti!

Comments

comments