PARENTING

Bebelus injunghiat de 90 de ori cu o foarfeca! Motivul este HALUCINANT

Alăptatul este un drept pe care orice bebeluș îl dobândește atunci când se naște. Nu si pentru micuțul Xiao Bao dintr-o provincie din China, care a fost înjunghiat din acest motiv de 90 de ori.

Se știe că laptele matern este indicat în hrănirea bebelușilor mai ales la vârste fragede, iar laptele praf se recomandă doar în condițiile în care mama are dificultați în a alăpta. Mama lui Xiao Bao nu avea astfel de dificultăți. Se pare că altceva a determinat-o să recurgă la un gest atât de barbar.

bebe injunghiat 90 de ori muscase sfarc

CITESTE SI >>>

Copilul tau sta in aceasta pozitie! Iata de ce ar trebui sa-l opresti IMEDIAT

Rezultatele ecografiei facute unui bebelus al carei mama FUMEAZA sunt TULBURATOARE

Un nou sindrom care face ravagii printre copii. „Se manifesta foarte des la copiii intre 1 si 12 ani”

Nou-născutul a fost atacat brutal de mama lui care l-a înjunghiat de 90 de ori pe față cu o foarfecă pe care o avea la îndemână. Mama a motivat că bebelușul o mușca de sfârc în timp ce îl alăpta, potrivit DailyMail.co.uk.

Incidentul a avut loc în orășelul Xuzhou din estul Chinei, în provincia Jiangsu. O echipă de intervenție a fost alertată de vecinii care au auzit strigătele bebelușului și l-au găsit pe acesta într-o baltă de sânge

Din fericire micuțul a supraviețuit, dar medicii spun că va rămâne cu cicatrici pe față pentru tot restul vieții. Aceștia i-au aplicat pe față în jur de 100 de cusături.

Părinții lui Xiao Bao sunt săraci câștigându-si traiul la groapa de gunoi a orașului unde se ocupă de reciclarea deșeurilor.

Comments

comments