INTERNATIONAL

Biciclista imbracata sumar, agresata de un sofer in trafic! Ce pateste soferul: „Asta meritati, gunoaielor!”

Incident neobisnuit pe strazile din Londra, unde soferul unei dubite agreseaza o biciclista in trafic. Ceea ce a atras atentia opiniei publice este reactia femeii de pe bicicleta. Intregul incident a fost surprins de camera de luat vederi a unui motociclist, care se afla in trafic in spatele femeii.

Ceea ce parea o zi obisnuita in traficul londonez, s-a transformat intr-o scena de mahala pe o stada din capitala Angliei, acolo unde soferul unei dube este brusc atras de o femeie pe bicicleta. Cel mai probabil, tinuta acesteia si faptul ca era atragatoare, l-a facut pe sofer sa opreasca in dreptul ei si sa incerce sa intre in vorba cu ea.

CITESTE SI >>>

Au cumparat o canapea de pe net! La cateva zile distanta ceva SOCANT s-a intamplat:”Era sa murim!”

Camera laptopului sau a inceput sa se comporte CIUDAT si nu s-a mai inchis NICIODATA! Este INFRICOSATOR ce s-a intamplat mai departe

A indraznit sa iasa GOALA de la brau in jos pe strazile din oras! Iata ce reactie au avut trecatorii – VIDEO

Vazand reactia femii, soferul s-a infuriat si a inceput sa-i adreseze cuvinte urate, in timp ce incerca din propria masina sa o pipaie: „Esti la ciclu?!”, i-a spus acesta cand a vazut ca femeia nu este deloc incantata de prezenta lui.

„Da-mi numarul tau de telefon, poate iesim la un suc” a fost replica care a facut-o pe femeia de pe bicicleta sa ii arate soferului un gest obscen.

Vazand ca n-o scoate la capat, soferul a plecat de la semafor, vazandu-si de drum. Biciclista nu s-a lasat si a urmarit dubita pana cand aceasta a oprit, moment in care a coborat de pe bicicleta si i-a smuls o oglinda, spre stupoarea celor doi barbati care se aflau in masina.

In tot acest timp, scena a fost inregistrata de un motociclist care a urmarit biciclista. „Asta e ceea ce meritati, gunoaielor!” a fost replica motocilcistului.

 

Comments

comments