BIZAR

Biofizician: Oamenii se transforma incă din 2012. Nu ne dam seama, dar traim pe alta planeta

Un biofizician rus are o teorie halucinanta despre rasa umana si locul ei in univers. Valentina Mironova sustine ca in corpul uman au loc transformari radicale in ultimii ani, despre care niciunul dintre noi nu e constient.

Potrivit lui Mironova omul a inceput sa se transforme intr-un extraterestru si deja traieste pe o alta planeta. Biofizicianul cu o experienta de 20 de ani la Centrul Cosmic al Rusiei, sustine ca schimbarea noastra a debutat in momentul schimbarii cuantice, pe care multi l-au desemnat ca fiind 21.12.2012.

„Atunci toți au sărit în sus, spunând ca nu s-a întâmplat nimic, dar evenimentul a avut loc de fapt, fără ca noi sa simțim”, spune femeia.

„Oamenii de știința care lucrează cu atomul de hidrogen au descoperit o pulsatie ciudata. In zece ani, intre 2003-2013, particula de protoni s-a micsorat cu 4%. Acest fapt are un impact semnificativ asupra omului si asupra mediului. Deoarece hidrogenul modificat se găsește in apa, deci in toți oamenii, atunci si aceștia se schimba la rândul lor”, a mai spus biofizicianul.

„Structura noastră biologica este deja alta, de aceea atat de multe medicamente nu mai au efect asupra noastră. Oricum, noi suntem acum extraterestri si traim pe alta planeta. Legile fizice care au dăinuit pana in 2013, deodată au încetat sa mai aiba efect, deoarece densitatea materiei a devenit alta”, mai spune Mironova.

CITESTE SI >>>

Tanarul care a murit de doua ori, dezvaluie cum arata viata de apoi

Descoperire ULUITOARE! Cat dureaza viata dupa moarte

INCREDIBIL! Tuneluri pe sub Dunare leaga Romania de Turcia. La ce le foloseau negustorii romani

In sprijinul acestei teorii, femeia vine si cu afirmatiile unor intelepti din vremuri stravechi care spuneau ca va veni un timp cand omul va vedea Galaxiile de Aur.

Telescopul german Spitzer a descoperit galaxii infrarosii care sunt de 60 de ori mai stralucitoare decat cele obisnuite.

„In decembrie 2012, aceste galaxii nu se vedeau, iar in ianuarie 2013 au aparut pentru o zi. Sunt sau nu acolo?”, se intreaba rusoaica.

Mironova a subliniat faptul ca si corpul omenesc se schimba, cele doua parti ale creierului se transforma. „Treptat, corpul nostru va deveni tot mai usor si va incepe sa straluceasca”, incheie ea.

Comments

comments