Monden

Bomba in lumea mondena! O prezentatoare TV de la noi practica prostitutia

Dezvaluiri incendiare la o emisiune din Romania. Sotul unei prezentatoare TV a acuzat-o in direct ca practica cea mai veche meserie din lume, prostitutia.

Sotul care a fost inselat a aparut in direct pentru a dezvalui cu ce anume se ocupa sotia lui. Acesta a strans dovezi care o incrimineaza pe prezentatoarea tv in cauza, dupa cum noteaza Wowbiz.ro

Sotul femeii, al carui nume este Catalina, a facut declaratii incendiare, sustinand ca a plecat de acasa impreuna cu fetita sa.

Nicolae a venit la Acces Direct si a explicat faptul ca fosta lui sotie practica prostitutia de lux. In sprijinul afirmatiilor lui a adus fotografii si filmulete cu femeia. „Nu era o simpla prostituata. Ea primea intre 300 si 700 de euro. A primit 17.000 de euro numai din intalniri. Am dovezi clare si am gasit si pe internet dovezi ale activitatii ei. In toata aceasta perioada eu ma ocupam de toate cele necesare. Ea a plecat de acasa si cu fetita mea si de atunci nu am vazut-o. Sase luni n-am stiut nimic de ea. Acum stiu ca ea locuieste cu fata si cu unul dintre clienti in casa. Ea nu a luat niciodata legatura cu mine de atunci, desi am castigat acest drept in instanta. Ea practica prostitutia! Ce fel de mama e asta?”, a povestit omul pentru sursa citata.

Comments

comments