ACTUAL

BOMBA! Romania risca un RAZBOI METEOROLOGIC! Anuntul vine din partea fostului sef ANM

Romania ar putea sa fie supusa unui razboi meteorologic in urmatoarea perioada, avertizeaza chiar fostul director al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu. declaratiile halucinante vin pe fondul deciziei luate in timpul guvernului Ciolos e a privatiza ANM.

Ion Sandu, actual președinte al Societății Meteorologice Române, sustine ca privatizarea ANM ar puea duce la un razboi meteorologic

”În câțiva ani, e posibil un război meteorologic. I-am explicat asta și premierului Dacian Cioloș. Nu-l interesează argumentele. Vrea management privat. Război meteorologic: de exemplu, în loc de precipitații de 80 de l/mp să avem 200 de l/mp. E o nebunie privatizarea serviciului meteorologic. Asta a vrut să facă Dacian Cioloș. Vine o firmă străină, spune că nu am nevoie de bani de la buget. E o șmecherie de 2 lei. Apoi, se duce la Minsterul Agriculturii pentru că nu au servicii meteo, apoi la Ministerul Apărării și spune că nu puteți ridica avioanele de la sol. Nu a funcționat niciun argument la discuțiile cu Dacian Cioloș.”, a declarat Ion Sandu, la Antena 3.

Războiul meteorologic presupune folosirea unor tehnici de modificare a vremii, precum însămânțarea norilor, strategii folosite în scopuri militare.

Înainte de Convenția de la Geneva, Statele Unite ale Americii au folosit oficial războiul meteorologic în războiul din Vietnam, scrie stiripesurse.ro.

Comments

comments