ACTUAL

Ca pe vremea lui Dej! Aveti de turnat vreun parinte care si-a adus copilul la proteste? Azi o puteti face, e promotie

Un e-mail halucinant trimis de Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului a fost facut public de ediatia online a cotidianului Academia Catavencu. In e-mail, ANPC cere situatia plangerilor efectuate la nivelul celorlalte institutii din tara de Asistenta Sociala si Protectia Copilului in legatura cu protestatarii care au iesit la proteste insotitit de copii.

ANPC, institutia care este aproape inexistenta cand vine vorba de problemele reale ale copiilor orfani, maltratati sau batuti de parinti, a devenit brusc foarte interesata de numarul de plangeri efectuate in tara in leegatura cu parintii protestatari care au venit la proteste insotiti de copii.

CITESTE SI >>>

Mesajul VIRAL al unei tinere romance din diaspora catre pensionari: „Jos labele de pe viitorul nostru!”

DISPAR masinile cu MOTOR DIESEL?! De cand intra in vigoare masura

O boala CRUNTA loveste Romania! Anuntul facut de autoritati
In e-mailul dezvaluit de sursa citata Anutoritatea Nationala de Protectia Copilului cere tuturor institutiilor de Asistenta Sociala si protectia Copilului din tara o evidenta clara a acestor plangeri si modul in care au fost ele solutionate.

Nu se precizează în mail care proteste, dar bănuiesc că cele din Piața Victoriei, căci copiii părinților de la Cotroceni erau tot în Piața Victoriei.

Mie îmi place de noul Ministru al Muncii: este atât de implicat și interesat de soarta copiilor de protestari. Căci ANPC-ul este subordinea Ministerului Muncii, acolo unde se muncește cu folos și spor.
Bravo, domnule, așa se face ordine în țara asta! Ceaușescule, sper că ești mândru de urmașii tăi.

Am acoperit adresa de mail și datele personale, ca să o ard pe etic. 🙂 „, a scris Corina Băcanu, contributor la Academia Catavencu, pe Facebook.

 

Comments

comments