Cadru medical, DEZVALURI BOMBA: 63 de morti doar in prima noapte, am fost amenințati sa nu spunem

Declaratii halucinante facute de un medic care a preferat sa nu-si dezvaluie identitatea.

Un cadru medical a spus in direct in cadrul emisiunii Wowbiz difuzata la postul de televiziune Kanal D ca ar fi vorba de 63 de persoane decedate in urma incendiului de la clubul Colectiv, adevarul fiind ascuns de autoritati.

Pana acum , au fost decalarate decedate 46 de persoane, dintre care 12 pe perioada weekend-ului. Cadrul emdical, care este cel mai probabil o asistenta a dezvaluit in direct ca ar fi fost vorba de peste 60 de morti din primele clipe ale incidentului. Femeia a aparut la Wowbiz sub anonimat, fata fiindu-i blurata si vocea distorsionata.

Femeia spune ca ar fi fost de fata in momentul in care au fost ranitii adusi la spitalul la care lucreaza in Bucuresti si ca a auzit ca ar fi vorba de 63 de morti, informatie confirmata si de un alt cadru medical de la INML.

CITESTE SI >>>

Ce au descoperit medicii la ranitii din Colectiv, care au murit in ultimile zile

Teoria conspiratiei: autoritatile ascund numarul real al victimelor din Colectiv? “Multi morti au fost pusi in saci si ascunsi”

Incendiul de la Colectiv nu a fost un accident?! Teoria HALUCINANTA care a impanzit internetul

„Am fost amenintați că dacă spunem adevărul vom fi concediați, ne vor desface contractele de muncă”, a spus cadrul medical în direct.

Potrivit cadrului medical Cadrul medical, secretarul de stat, Raed Arafat, s-ar afla în spatele acțiunii de mușamalizare a numărului exact de victime.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger