Sanatate

Cafeaua de la automat, OTRAVA cu un 1 leu! Vezi ce contine!

Cafeaua de la automat, pe care toți românii o cumpără întrucât este mai la îndemână decât cea preparată acasă este foarte nocivă pentru organism.

Cafeaua preparată la magazin, care costă un leu sau doi lei conține mult mai multe chimicale față de cafeaua măcinată. Aceste substanțe îngreunează buna funcționare a organelor interne, cum ar fi rinichii, ficatul…

CITESTE SI >>>

Secretul sarmalelor! Ingredientul pe care ar trebui sa-l pui in ele ca să nu te ingrasi deloc

Nu ti-a spus nimeni pana acum! Ce semnificatie are codul de pe etichetele fructelor din comert?

Lucruri JENANTE despre corpul nostru, explicate de stiinta

De curând, producătorii de cafea de la automate au fost obligați să afișeze îngredientele cafelei pe care o vând. Astfel, am aflat că una dintre cele mai populare cafele cu lapte conține pe lângă apă și zahăr, lapte praf semi-degresat, zer praf, lactoză, urme de soia. În capuccino, pe lângă ingredientele enumerate se mai găsește și un agent de îngroșare: carboximetilceluloză, același folosit și la fabricarea hârtiei.

Un espresso de la automat conţine 100 mg de cofeină, jumătate din aportul zilnic pentru organism. La automate însă esye folosită cafeaua instant, pe care organismul o absoarbe de cinci ori mai greu.

Astfel, cei care beau două cafele de la automat într-o zi depăşesc maximul de cofeină admis, iar în timp supradoza duce la formarea pietrelor la rinichi, potrivit Cyd.ro.

Pentru a evita acest amalgam de chimicale din cafeaua de la automat, căutaţi maşinile care macină boabele pe loc. Sau, mult mai bine, faceţi-vă singuri cafeaua la ibric, din boabe măcinate.

Comments

comments