PENIBIL

Caldura mare! O tanara face plaja pe pervazul geamului! Vecinii au surprins TOTUL si sunt in EXTAZ – GALERIE FOTO

Nu trebuie să te duci neapărat la plajă sau la piscină pentru a beneficia de un bronz de calitate, atât timp cât soarele strălucește la fel și pe malul mării și în cartier.

Oamenii preferă de multe ori să se bronzeze pe acoperișurile caselor sau chiar ale blocurilor. Înarmați cu cearceafuri și costume de baie, mulți se pare că se simt confortabil făcând plajă în orice poziție.

Apasa sageata next pentru a vedea urmatoarea poza din galerie

CITESTE SI >>>>

SOCANT! O tanara crede ca a ramas GRAVIDA cu cainele ei si cere sfaturi pe Facebook

INCREDIBIL! Galateanca GOALA PUSCA , surprinsa cand se spala la o tasnitoare publica

Pitipoancele se pozau pe marginea apei, fara sa banuiasca ce se intampla in spatele lor

Când însă nu ai acces la acoperișul casei sau administratorul blocului nu a vrut să-ți dea cheia să urci acolo, găsești și soluții neconvenționale de a te bronza. Cel puțin așa a făcut o rusoaică.

A scos o saltea pe pervazul geamului și s-a întins la soare fără să-i pese că lumea s-ar putea s-o vadă și s-o fotografieze. Femeia a ignorat complet faptul că stă pe jumătate dezbrăcată pe pervazul geamului.

Vecinii însă au observat-o și sătui să vadă același peisaj zi de zi au făcut o petiție îmnpotriva femeii, pe care au trimis-o administratorului blocului și către poliție pentru a lua măsuri.

Până când autoritățile să se sesizeze, imaginile cu tânăra atârnând de pervaz au ajuns să fie virale pe o rețea socială din Rusia, de unde s-au răspândit ăn întreaga lume.

Unde în altă parte întâlnești așa ceva, decât în Mama Rusie?!

Sursa foto: odditycentral.com

Comments

comments