INTERNATIONAL

Cand a aflat ca e gravida, medicii i-au zis sa scape de caine, dar n-a facut-o ! Decizia i-a salvat viata bebelusului

Atunci când Alhanna, o femeie din SUA a rămas însărcinată, oamenii au sfătuit-o să se debaraseze de câine. Cu toate acestea, ea l-a păstrat pentru ci ea îl iubea foarte mult. Decizia ei s-a dovedit ulterior a fi una extrem de înțeleaptă.

Mai târziu câinele, parcă în semn de recunoștință pentru că nu l-a alungat i-a salvat atât stapânei cât și fătului viața.

Alhanna se afla în a 20-a săptămâni de sarcină, când începuse să se simtă din ce în ce mai inconfortabil din cauza durerilor foarte mari la nivelul coloanei vertebrale. Crezând că acetse simptome sunt din cauza sarcinii nu s-a îngrijorat de ele.

Câinele însă începuse să se uite la ea cu o tristețe neobișnuită, iar în momentele în care femeia stătea în pat, acesta nu înceta să stea cu nasul pe ea și să geamă, lucru foarte neobișnuit pentru câine. Câinele exprima o neliniște, de fiecare dată când femeia se mișca, ceea ce i s-a părut și mai suspect.

Îngrijorată de comportamentul ciudat al câinelui, femeia a decis să meargă la spital pentru un consult. Rezultatele au arătat că femeia dezvoltase o infecție la rinichi. Durerile din zona rinichilor erau confundate cu cele de coloană. Dacă tratamentul nu s-ar fi făcut la timp, infecția se putea extinde punându-i viața în pericol atât mamei cât și fătului, care nu ar fi supraviețuit.

Dupa ce a urmat un tratament, femeia a dat naștere unui băiat frumos care a venit pe această lume datorită câinelui. Percepția pe care animalele o au asupra bolilor este mult mai mare decât a oamenilor.

Comments

comments