IT&C

Asta este cel mai ieftin smartphone cu conectare 4G si Android 6 Marshmallow

In acest articol ne propunem sa raspundem la intrebarea daca merita sa fie cumparat Vonino Zun X cel mai ieftin smartphone de pe piata cu conectare 4G si Android 6 Marshmallow, ultima versiune de Android.

Inainte de a discuta orice si a pune pe tapet specificatiile tehnice ale acestui smartphone, incepem prin a preciza ca este fara doar si poate cel mai ieftin telefon de pe piata care ruleza Android 6.0 Marshmallow, ultima versiune de Android.

Insa dincolo de acest detaliu, telefonul Vonino Zun X are multe alte minunatii demne de luat in seama si care fac raportul calitate pret unul extrem de atractiv.

Specificatii tehnice si avantaje Vonino Zun X

In primul rand, smartphone-ul dezvoltat de compania romaneasca Vonino are ultima versiune de Android, 6 Marshmallow si dispune de conexiune 4G – LTE-FDD/TDD Cat4, adica este compatibil cu toate retelele 4G din Romania! In plus, Vonino Zun X este dual-sim. Unde veti mai gasi un telefon mobil cu 4G mai ieftin de 500 de lei? Unde mai pui ca are niste performante pentru care merita cumparat!

Dar hai sa vedem in continuare cat de bun este Vonino Zun X

Telefonul Vonino Zun X are un procesor Quad Core Mediatek MT6735P care ruleaza pe arhitectura de 64 de biti si, atentie, 2GB de RAM! Spatiul de stocare este si el unul excelent, 16GB care bineinteles poate fi completat cu un card de memorie.

Vonino Zun X are o camera foto de 8 Mpx si una frontala (selfie) de 5 Mpx. Camera face poze decente, fara pretentia de a capta detaliile cele mai fine.

In ceea ce priveste disgnul, telefonul Vonimo ZunX impresioneaza inca de la prima privire. Ecranul generos de 5 inchi este echipat cu un touchscreen capacitiv cu Dragontrail Glass si Full-Lamination-Arc-2.5D, ceea ce inseamna ca ecranul este usor curbat si ofera o luminozitate incredibila din orice unghi.

Smartphone-ul Vonino Zun X costa doar 479 de roni si poate fi cumparat de aici.

Review video Vonino Zun X

Comments

comments