Revista presei

Cat de BUN LA PAT este in functie de inaltime! Iubitul tau are mai mult de 1.70 m? Trebuie sa citesti asta

Înălțimea influențează viața sexuală a bărbaților, mai exact numărul de partneri pe care aceștia îi au, este concluzia la care au ajuns cercetătorii americani de la Universitatea Chapman din California.

Echipa a studiat peste 60.000 de bărbați și a găsit o legătură între înălțime și numărul de parteneri sexuali pe care subiecții i-au avut în trecut.

CITESTE SI >>>

Cu aceste 2 ingrediente, orice barbat devine un TAUR IN PAT! Cum prepari VIAGRA IN CASA

Curiozitate feminina: Cat de DOTATI sunt barbatii, in functie de zodie

6 semne ca partenerul tau se culca cu altcineva

Concret, cercetătorii au stabilit că bărbații care au o înălțime sub cea medie (adică între 1,72 m și 1,77 m) au avut cu până la de trei ori mai puține partenere decât bărbații cu înălțimea peste medie.

De asemenea, bărbații cei mai scunzi dintre cei analizați au avut cea mai puțin activă viață sexuală dintre toți subiecții studiului, scrie Daily Star.

Autorul cercetării, David Frederick, a explicat rezultatele pornind de la supoziția că femeile, atunci când caută un partener, se gândesc la o înălțime minimă pe care bărbatul trebuie să o aibă. Din acest motiv, spune Frederick, bărbații care respectă acest criteriu au de-a lungul vieții același număr de parteneri sexuali.

Sursa: Libertatea.ro

Comments

comments