PARENTING

A cazut si s-a julit la genunchi, dar educatoarea nu i-a curatat rana! Acum se lupta pentru viata ei. ce s-a intamplat este SOCANT! Toti parintii trebuie sa aiba grija cu acest lucru

Juliturile si loviturile sunt lucruri frecvente pe perioada copilariei si de multe ori sunt trecute cu vederea de parinti. Povestea lui Abbi este insa una mai speciala si demonstreaza ca ignoranta poate sa lase uneori urrme adanci.

Fetita in varsta de 3 ani se juca in curtea gradinitei cand a cazut si s-a lovit la genunchi. Educatoarea a luat un prosop ud si a incercat sa-i curete rana. Evident ca nu aceasta era procedura prin care trebuia curata o rana deschisa.

CITESTE SI >>>

REVOLTATOR! O fetita sta toata ziua legata precum un animal in fata casei! Ce explicatie are mama

Aceasta mama si-a pierdut copilul din cauza unei greseli pe care a facut-o pe Facebook! Atentie mare

Rezultatele ecografiei facute unui bebelus al carei mama FUMEAZA sunt TULBURATOARE
Din aceasta cauza, fetita a facut la doar o ora distanta febra si a fost transportata la spital.

Se pare ca rana s-a infectat, iar infectia s-a raspandit in organism. Fetitei i s-a administrat in spital un antbiotic foarte puternic pentru a elimina infectia, tratament care a lasat-o cu sechele.

Antibioticile i-au afectat activitatea inimii, astfel ca micuta a trebuit operata pe cord deschis. ”Să ți se spună că îi vor opri inima copilului tău și că nu sunt siguri că aceasta va porni la loc este îngrozitor. Apoi să auzi că dacă le iese operația atunci cea mică ar putea avea după operație probleme cu creierul…ei bine nu i-aș dori asta nici celui mai mare dușman”, a spus David, tatăl fetitei.

Operatia a reusit, iar Abbi- care are acum deja 7 ani- este nevoita sa mai faca cateva operatii de-a lungul vietii sale si sa ia medicamente de inima pentru tot restul zilelor sale.

Povestea ei este un semnal de alarma pentru toti parintii dar si cadrele didactice ca o rana necuratata corespunzator poate duce la complicatii grave. Indiferent cat de mica este julitura, rana ar trebui dezinfectata cu spirt si acoperita cu un plasture sau o compresa sterila.

Comments

comments