Sanatate

Ce a facut o femeie cu un catel de usturoi in zona intima, i-a lasat pe toti fara cuvinte! Nimeni nu stia acest truc genial

Următorul articol este despre o femeie care a descoperit un remediu natural foarte eficient pentru infectia ei persistenta in zona intima. Spre surprinderea ei, a găsit remediu unde se aștepta mai puțin.

După ce a descoperit că a dezvoltat o infecție in zona intima, a mers la ginecolog pentru un consult. Așa cum ea a suspectat femeia dezvoltase o infectie fungica pentru care medicul i-a prescris medicamente si si unguente.

CITESTE SI >>>

Cea mai simpla metoda de a scapa DEFINITIV de mirosul neplacut din zona intima

Milioane de femei practica ASTA sub dus, nestiind la ce pericole se expun! Uite ce se poate intampla cu zona lor intima

Ce se intampla daca nu ne schimbam zilnic lenjeria intima

Infecția a început să se retragă, iar femeia s-a simtit ușurată crezând că va trece definitiv, avand in vedere faptul ca experienta cu medicul ginecolog nu a fost una tocamai placuta. Din păcate, după o lună, infecția a reapărut, iar situația s-a înrăutățit.

Atunci, femeia a decis să încerce o alta abordare, ceva mai naturală, și a început să caute pe internet posibile metode de eliminare a infectiei intime. Într-un articol a citit despre o femeie cu o problema similară, dacă nu chiar mai rea, problema pe care rezolvat-o cu ajutorul usturoiului. A introduce usturoi în vagin i s-a parut totusi o metoda ciudata, asa ca a ignorat-o la inceput.

Câteva zile mai tarziu, cand a observat ca infectia se extinde, s-a hotarat sa aplice masura extrema. Si-a aminti remediul cu usturoi despre care a citit pe un site și a decis sa incerce si ea. Spre surprinderea ei, a început imediat simta mai bine, iar simptomele au început sa dispara.

La scurt timp infecția a fost complet vindecata si nu a mai revenit. Acum, femeia recomanda acest remediu tuturor celor care sufera de infectii vaginale si sfatuieste pe toate fetele sa faca dus imediat după actul intim, pentru a evita infecțiile.

Iată cum vă puteți pregăti acest remediu pentru a scapa de infectiile intime:

Luati un cățel de usturoi, cojiti-l si legati-l cu un fir pe mijloc, fixându-l strâns, astfel încât firul să nu poata fi dezlegat. Introduceti cățelul de usturoi în vagin și schimbați-l la fiecare 8-12 ore.

Repetati procedura până când infecția dispare complet, aceasta poate dura câteva zile, în funcție de cât de severă este ea.

Comments

comments