FOR MEN

Ce fac femeile in intimitate si nu ar recunoaste niciodata! Sanii sunt principala atractie

O punere în scenă genială a răspunsului la o întrebare care îi frământă cel mai mult pe bărbați – Ce fac femeile când sunt în intimitate – a făcut furori pe internet. O publicație a sintetizat acest lucru într-un clip, care a devenit viral.

Unul dintre gesturile pe care fetele le fac in intimitate, este să-și pipăie sânii! Da, se pare că această parte sensibilă a corpului nu este făcută să fie mângâiată doar de bărbați.

Femeile au, de multe ori, obiceiul bizar de a-și mangâia și măsura sânii. Vor să vadă în permanență dacă au mai crescut, dacă s-au mai lăsat sau dacă unul e mai mare decât celălalt, așa cum se spune. Da fetelor, toți specialiștii spun că aveți o țâță mai mare decât cealaltă. Doar ca la unele, chestia asta e vizibilă, la altele nu prea.

O altă activitate pe care femeile o au, când se află în intimitate este să verifice în oglindă dacă le-a mai ieșit vreun coș sau punct negru pe față. Dacă nu le-a ieșit, de multe ori, fac tot posibilul să le apară, examinând fiecare por de pe piele, în special în zona gurii, barbiei sau a nasului.

Femeile mai obișnuiesc, atunci când sunt singure în intimitate, să exploreze noi coafuri. Părul este piesa de rezistență pentru orice reprezentantă a sexului frumos. Astfel, caută tutoriale pe net și încearcă noi coafuri îndrăznețe, de care uită a doua zi, când adoptă același look.

Urmăriți în clipul de mai jos ce alte obiceiuri au femeile în intimitate și decideți dacă ar mai fi ceva de adăugat. Voi ce credeți că mai fac femeile în intimitate

 

 

Comments

comments