PARENTING

Ce face bebelusul in burtica? Imaginile incredibile 4D care il surprind in timp ce plange, stranuta sau mananca

Fiecare viitor părinte este nerăbdător să vadă cum va arăta copilul lor încă nenăscut, astfel că își imaginează tot felul de lucruri, dar mai ales ce face el în burtica mamei sale.

O ecografie 4D efectuată pe burtica unei viitoare mămici ne dezvăluie ce face bebelușul în uter pe durata dezvoltării sale. Imaginile incredibile surprinse arată că micuțul are cam toată gama de gesturi pe care o are și un copil deja născut, fiind capabil de sentimente și exprimându-le totodată.

CITESTE SI >>>

Tatal isi tine in brate fiul grav bolnav, sub dus! Motivul iti va da fiori pe sira spinarii

Ar trebui sa fotografiezi camera de hotel in care ai stat! Ai putea SALVA viata unui copil! Iata cum

ATENTIE PARINTI! Aceasta boala potential FATALA este transmisa de caini cel mai frecvent la COPII! Afla care sunt simptomele si cum va puteti feri de ea

Alexandra Lambert și soțul ei au fost mai mult decât încântați să-și vadă fiul prin scannerul 2D, apoi 3D.

Dar emoția cea mai mare au simțit-o când l-au văzut pe cel mic cu ajutorul unei ecografii 4D. Calitatea noii tehnolkogii i-au uluit pur și simplu, imaginea fiind atât de clară încât părinții puteau observa orice mișcare a bebelușului.

„Primul lucru pe care l-am spus soției a fost:” Wow! Seamănă foarte bine fratele tău! „Amuzant, deoarece chiar și acum, oamenii încă mai spun acest lucru!”

O ecografie 4D prezintă imagini în mișcare ale unui copil nenăscut, capturând astfel acele mișcări care nu sunt vizibile prin ecografiile 3D.

La noi, ecografiile 4D nu mai sunt o noutate, chiar dacă din păcate nu mulți părinți își permit acest lux. Surprinderea unor imagini în acre bebelușul este activ însă este un lucrudestul de greu de făcut.

Priviți mai jos imaginile uimitoare cu fiul celor doi soți:

Comments

comments