Tips&Tricks

Ce inseamna daca gasesti o moneda in portiera masinii? Trebuie sa fii FOARTE atent!E foarte GRAV!!!

Hotii sunt intotdeauna cu un pas inaintea noastra si incearca sa isi perfectioneze metodele de a sustrage bunuri pe masura ce actioneaza. O noua metoda de a fura din masini face ravagii deja in SUA.

Mai multe publicatii online atraga atentia ca hotii de masini au devenit din ce in ce mai inteligenti si se folosesc de noi metode de afura bunuri din autoturisme sau chiar masina cu totul

Noua metoda de furat din masini

Potrivit publicatiei QPolitical.com, hotii au inceput sa puna monede in sistemul de inchidere a portierei. De obicei, aceste monede sunt plasate in portierea din partea dreapta, iar motivul este unul neasteptat.

Cu toate acestea, metoda este foarte simpla, este si foarte eficienta. Daca soferul coboara din masina si nu observa moneda, isi inchide masina folosindu-se de inchiderea centralizata din telecomanda. Portiera care este blocata cu moneda va ramane descuiata, lasand hotului posibilitatea sa actioneze cand are ocazia.

Dupa aceasta manevra, este doar o chestiune de timp pana hotul sa poata patrunde in masina ta si sa sustraga tot ce iti apartine din ea.


Comments

comments