Revista presei

Ce inseamna daca ti se vad tendoanele la baza gatului

Fizionomia este practicată încă din antichitate. Deși acum mulți o consideră o pseudoștiință, ea revine an de an în analiza psihologilor. Corpul nostru ne poate da de gol asupra unor trăsături de caracter.

Un gât lung și subțire este semn al unui om timid și invidios. Persoana ce are un astfel de gât este lăudăroasă și mândră.

CITESTE SI >>>

A facut un amestec pe care l-a intins cu o lingura sub ochi! E GENIAL, vei face si tu la fel cand vei vedea rezultatul

A pus un sapun intre cearsafuri, inainte de culcare! Ceva NEASTEPTAT s-a intamplat peste noapte! Vei face si tu la fel

A inmuiat niste hartie igienica in otet si a bagat-o in marginea wc-ului! Motivul e GENIAL

Un gât relaxat indică oamenii ce îți pot face rău, iar un gât cu tendoane vizibile arată persoanele inepte și greu de învățat. Nu ascultă la ce spun ceilalți și le vor lipsi chibzuirea. Sunt genul de oameni ce vor avea accese de furie și un temeperament vulcanic. Venele ce se încolăcesc vizibil pe gât arată același lucru ca tendoanele.

Din punct de vedere medical vorbim de mușchiul platisma (mușchiul pielosul gâtului) ce se separă o dată cu vârsta, asemenea foiilor de ceapă lăsând la iveală cele două tendoane inestetice, dar și gușa sau bărbia dublă. Vei simți acțiunea acestui mușchi ori de câte ori vei coborî mandibula și ori de câte ori vei rânji.

Pentru ca acest mușchi să nu se separe vom face exerciții simple zilnic pentru a întări muschiul platisma: sărutul tavanului, relaxarea limbii în afara gurii, mestecat în gol cu capul orientat spre tavan etc.

Persoanele mai slabe au de obicei aceste tendoane la vedere indiferent de vârstă.

Sursa: RevistaFresh.ro

Comments

comments