Dragoste si Sex

Ce isi fac tinerele in zona intima pentru a fi atragatoare, a luat prin surprindere pe toata lumea! Arata mai bine asa?!

Dorința tinerelor de a fi cât mai atrăgătoare creează trenduri periculoase care le împingpe tinere să recurgă la gesturi necugetate, decizii care nu de multe ori sunt luate fără știința părinților și pe care fetele le regretă ulterior!

Astfel, tot mai multe fete, multe dintre ele sub 18 ani, recurg la operații de modificare a corpului asupra cărora specialiștii trag semnale de alarmă.

CITESTE SI >>>

Ce fel de femeie este in functie de forma fundului sau

Lucruri mai putin stiute despre masturbare

5 exercitii pentru un fund bombat

Se pare că în zilele noastre tot mai multe tinere cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, din dorința de a arăta cât mai bine în pantaloni strâmți recurg la operații de îngustare a vaginului și de modificare a labiilor.

Potrivit unui studiu efectuat de Asociația de Chirurgie Plastică din SUA, procentul fetelor care apelează la operații de modificare a zonelor intime a crescut cu 49% în 2014, față de anul 2013.

Labioplastia, o operație estetică frecventă presupune intervenția chirurgicala la nivelul labiilor, cu scopul de a le micșora sau mări. Totodată, vaginoplastia- o altă operație des întâlnită în rândul tinerelor – presupune îngustarea deschiderii vaginului.

Medicii avertizează însă că noile trenduri în materie de modă, dar și explozia de filme pentru adulți de pe internet determină tinerele să apeleze la stfel de metode pentru a fi atragătoare. Astfel de operații nu sunt însă normale și indicate fetelor atât de tinere.

Comments

comments