Ce lucruri ar trebui sa evite femeile cand sunt la menstruatie

Femeile care se află în perioada aceea delicată a lunii ar trebui să aibă mai mult grijă de sănătatea lor și să evite să facă anumite lucruri care pot să le cauzeze destul de serios.

Toate femeile ar trebui să știe că în perioada menstruației trebuie să evite să facă următoarele lucruri, după cum recomandă specialiștii:

Ciclul menstrual este o etapă prin care organismul femeii trece în fiecare lună. Însă ca această perioadă să se desfășoare în condiții optime și fără tulburări de sănătate femeile ar trebuie să:

– Nu bea apă cu gheață, deoarece poate determina ca sângele menstrual să rămână pe peretele uterin. Dacă acesta rămâne acolo, poate să provoace chisturi care în câțiva ani pot cauza cancer

– Nu bea apă minerală.

– Nu consume nucă de cocos.

CITESTE SI >>>

5 lucruri FATALE pe care fetele le fac in perioada menstruatiei

Semne care arata ca aveti un vagin bolnav! Iata ce puteti face pentru a-l mentine sanatos

Cum sa-ti albesti pielea innegrita din zona pubiana si dintre picioare

– Nu se spele pe cap, deoarece porii sunt deschisi și pot provoca dureri de cap. Dacă practica este repetată, durerile de cap pot să se agraveze.

– Nu consume castraveți! Deși pare ciudat, și substanța activă a castravetelui poate determina ca sângele menstrual să nu fie eliminat corect și să rămână pe peretele uterin.

Femeile care se află în perioada ciclului mentrual trebuie să evite loviturile chiar și cele mai ușoare din zona abdominală inferioară care pot provoca vărsături cu sange și afecțiuni ale uterului.

 

Comments

comments

Author: johnyhilfiger