Ce lucruri le innebunesc pe femei. 10 tipsuri sa fii un barbat cuceritor

Sunt multe modalitati prin care un barbat poate sa atraga o femeie, insa lucrurile subtile la care poate multi dintre ei nu s-au gandit, functioneaza cel mai bine. Iata doar cateva dintre lucrurile care le atrag pe femei la barbati prezentate din punctul de vedere al unei femei. Ce li se pare lor ca este atragator la barbati si ei habar n-au

 

1. Cand se balbaie si nu mai stie sa-i raspunda
Stim ca femeile vor sa aiba langa ele un Casanova cu replicile mereu pregatite, insa un raspuns usor ambiguu si cu mici balbaieli de emotie este semn ca ceva se intampla, lucru care atrage atentia femeilor. Asa ca, de multe ori timiditatea este sexy pentru ele.

2. Cand o se uita luuuung la ea

Cand barbatul o fixeaza cu privirea pana cand acest lucru incepe sa devina evident, capata o aura de adorabilitate extraordinara. Orice femeie se da in vant dupa acest lucru. 

3. Cand spune cate ceva inteligent despre un anumit lucr

Dap, femeile sunt atrase de barbatii inteligenti, iar cand el spune, chipurile “intamplator”, un lucru interesant, cucereste definitiv femeia. Atat timp cat nuspune acest lucru un ton superior, barbatul nu poate sa fie altfel decat sexy in ochii femeilor 

4. Cand ii plac lucrurile ciudate

O femeie se simte atrasa de barbatii care isi exprima pasiunea in mod direct, vadit, fara sa se gandeasca la ce parere au cei din jur. Barbatii sunt adorabili cand detaliaza minute in sir un lucru de care se simte atras, chiar daca femeia caruia i se destainuie nu prea stie despre ce este vorba. Femeile adora faptul ca atunci cand isi exprima pasiune, barbatilor li se aprind ochii.

5. Cand tine in brate un copilas

Desi este o imagine pe care nu prea ai sansa sa o vezi, daca el nu este tata, cea in care partenerul tine in brate un bebelus, le face pe femei sa se gandeasca la o familie, la stabilitate si siguranta. Cand il vede pe barbat cu bebelusul in brate, femeia si-l inchipuie in rolul de tata. 

6. Cand isi incordeaza muschii

E foarte simpatic atunci cand isi incordeaza muschii in momentul in care este fotografiat, apoi ramane in aceeasi pozitie, ca si cum asa arata el in mod normal. Acest lucru demonstreaza ca incearca sa impresioneze, ceea ce il face adorabil.

7. Faptul ca tine la prietenii lui

Un barbat care are un prieten foarte bun la care tine, caruia ii poate spune absolut orice, este un barbat admirat de femei. 

8. Cand vrea sa para mai matur si nu se barbiereste

Barbatul este adorabil cand nu-i place sa iasa cand e proaspat barbierit. Este ravnit de femei atunci cand isi doreste cu orice pret sa arate ca este matur. 

9. Cand vrea cu tot dinadinsul sa danseze

Cu toate ca nu prea-i reuseste, refuza sa stea intr-un colt si sa fie marginalizat. Barbatul care se avanta pe ringul de dans, desi danseaza ca si cum ar avea 2 picioare de lemn este apreciat de femei.

10. Cand face glume subtile

Daca barbatul are un simt al umorului suficient de ridicat, sigur va avea mai multe sanse de a cuceri o femeie. Barbatii sunt in special fermecatori cand se folosesc de un ton serios pentru a spune o gluma, astfel incat femeile nu-si dau exact seama daca glumesc sau nu.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger