FOR MEN

Ce PATESC barbatii care se uita prea mult timp la nurii femeilor! S-a aflat acum. Nimeni nu banuia acest lucru

Desi privitul pieptului femeilor nu este o activitate incurajata in societate, un studiu efectuat recent vine sa contrazica tot ce se stia despre manierele masculilor.

Cercetatorii germani au ajuns la o concluzie bizara. Ei spun ca barbatii care si-au facut un obicei din acest lucru, fara ca asta sa devina o obsesie, au sanse sa traiasca mai mult decat cei care nu fac acest lucru, potrivit LatinTimes.

Apasa NEXT pentru a vedea urmatoarea fotografie

CITESTE SI >>>

O tanara isi vinde lenjeria intima pe net! La cum arata, barbatii fac coada sa i-o cumpere – GALERIE FOTO

Au iesit la cumparaturi IN HALUL ASTA! Imagini NECENZURATE, care a pus pe jar toti barbatii. Iata de ce toti vor acum la shopping – FOTO INCENDIAR

Ce fac femeile in intimitate si nu ar recunoaste niciodata! Sanii sunt principala atractie

Studiul a fost publicat in revista stiintifica „New England Journal of Medicine” si arata ca 10 minute de privit sanii unei femei dotate echivaleaza cu 30 de minute de aerobic.

„Doar 10 minute de privit nurii unei femei bine dotate sunt echivalentul a 30 de minute de aerobic”, sustine Karen Weatherby, unul dintre medicii din echipa care a efectuat studiul.

Desi pare nebunesc, studiul a urmarit starea de sanatate a 200 de pacienti si a fost efectuat impreuna cu un grup de medici de la trei spitale din Frankfurt.

Grupul de studiu a fost impartit in 2 grupe: 100 de pacienti au fost instruiti sa priveasca sanii femeilor, iar celorlalti 100 li s-a interzis acest lucru.

Studiul a aratat ca cei care priveau sanii femeilor aveau tensiunea arteriara si pulsul mai lente, ca si cum s-ar relaxa.

„Excitatia sexuala pompeaza mai bine sangele in inima si imbunatateste circulatia sanguina, in general”, precizeaza Karen Weatherby, care mai adauga: Nu exista niciun dubiu, privitul sanilor femeilor imbunatateste starea de sanatate a barbatilor”.

„Studiul nostru a scos in evidenta faptul ca atunci cand barbatii privesc zilnic pentru cateva minute sanii femeilor se reduce la jumatate riscul ca acestia sa sufere un atac de cord sau sa faca apoplexie. Credem ca aceasta activitate ar putea prelungi viata barbatilor cu patru, cinci ani”, sustine Karen.

Comments

comments