Tips&Tricks

Ce se intampla daca faci amor cu mai mult de 20 de partenere? Raspunsul este neasteptat!

Incredibil! Desi amorul cu mai multe partenere nu este unul incurajat in societatea noastra, un studiu recent face dezvaluiri neasteptate in legatura cu barbatii care au de-a lungul vietii mai multe relatii intime.

Ce se intampla de fapt, daca faci amor cu peste 20 de partenere de-a lungul vietii? Cititi mai jos rezultatele unui studiu recent:

Barbatii care fac amor cu peste 20 de partenere au un risca saczut de a dezvolta cancer de prostata

Bărbații care au de-a lungul vieții peste 20 de partenere au mai puține șanse de a face cancer de prostată, după cum arată un studiu efectuat de cercetărorii canadieni, potrivit DailyMail.co.uk.

Studiul arată că riscul de a dezvolta cancer de prostată scade cu 28% în cazul bărbaților care au avut de-a lungul vieții sale mai mult de 20 de partenere.

Pe de altă parte, cei care nu au făcut sex cu multiple partenere dezvoltă un risc dublu de a face cancer de prostata.

Însă, profesorul Marie-Elise Parenta ținut să precizeze că nu se recomandă încurajarea bărbaților de a face sex cu prea multe femei. Un numar mare de contacte sexuale va mări frecventa ejacularii, iar efectele ei asupra prevenirii cancerului de prostata au fost deja documentate in numeroase studii”, a spus profesorul.

Ultimele studii arata ca patru din zece bărbați de peste 60 de ani care locuiesc în România dezvoltă boli de prostată.

Comments

comments