Ce se intampla daca folosesti smartphone-ul atunci cand bagi carburant

Oamenii s-au obisnuit sa foloseasca smartphone-ul in orice imprejurare, chiar si atunci cand alimenteaza carburant, la pompa. Putini stiu ca acest lucru ii pune intr-un mare pericol.

Desi multi producatori de telefoane mobile avertizeaza, multi nu stiu ca smartphone-ul nu ar trebui utilizat in locuri unde exista vapoiru inflamabili, existand riscul izbucnirii unui incendiu

Telefoanele mobile nu ar trebui utilizate in locuri in care se afla vapori explozibili, pulberi cu potential exploziv sau alte substante chimice cu potential exploziv. Scanteile produse in aceste zone pot declansa explozii sau incendii care pot provoca vatamari corporale grave, decesul sau daune materiale, potrivit Caplimpede.ro.

Aceste dispozitive sunt proiectate să funcționeze la temperaturi situate intre 0 si 35 de grade. Temperaturile mai ridicate pot produce explozia dispozitivului si implicit vatamarea corporala grava.

———————

CITESTE SI >>>

Poza care a EMOTIONAT un intreg continent, SIMBOLUL ororilor care se intampla in acest moment

INCREDIBIL! Un roman a inventat masina care merge cu apa. Faci 5000 de kilometri cu trei litri

ATENTIE! Medicamentul cel mai folosit de romani impotriva durerilor, TE POATE UCIDE

——————–

Totodata, sunt si alte indicatii cand vine vorba de utilizarea telefonului mobile, pe care multe persoane nu le respecta. Una dintre ele este aceea de a evita ca smartphone-ul sa intre in contact cu orice fel de lichid. Acest lucru poate provoca un scurtcircuit.

Cand folositi telefonul mobil, incercati pe cat posibil sa nu-l lipiti de ureche, intrucat exista riscul aparitiei unor afectiuni auditive.

Comments

comments

Author: johnyhilfiger