Dragoste si Sex

Ce se intampla in organismul femeilor cand partenerul foloseste prezervativul! Nu stia nimeni pana acum

Până în prezent, prezervativul este fără doar și poate, cea mai sigură metodă de contracepție în cazul relațiilor intime dintre doi parteneri, însă mulți parteneri sunt de părere că folosirea acestuia diminuează cu mult plăcerea din timpul actului.

Dar cât de mult adevăr există în afirmația potrivit căreia prezervativul ucide plăcerea? Este oare adevărat că acea mică bucată de plastic schimbă radical actul intim?

60236265[1]

CITESTE SI >>>

Un lucru pe care il faci inainte de sex ar putea sa-ti puna VIATA IN PERICOL! IATA de ce ar trebui sa renunti sa-l mai faci IMEDIAT

Este bine sa faci sex in timpul menstruatiei sau nu? Afla ce spun doctorii

SOC! Greseala pe care 85% dintre cupluri o comit in pat! Tu o faci?

Un doctor american distruge acest mit, susținând că atunci când întreții relații intime cu partenerul folosind prezervativ, lucrurile stau mult mai bine, nu doar din punct de vedere al contracepției!

Deși ne e greu de crezut, dacă folosim prezervativul vom avea parte și de alte beneficii în afară de cel privind apariția unor sarcini nedorite și, mai ales, a bolilor.

S3xologul Debby Herbenick este de părere că folosirea prezervativului este o metoda mai bună pentru ca femeile să ajungă la climax mult mai repede, după cum scrie AntenaStars.ro

Iată că mitul care spune că folosirea prezervativului ucide amorul este deturnat, iar cuplurile nu ar mai trebui să renunțe la el de teamă ca va ucide plăcerea, ci dimpotrivă are rolul de a o aprinde! Dar uneori lucrurile acestea nu s-a întâmplat pentru ca că tipul de prezervativ nu a fost tocmai potrivt! Astfel, fiecare cuplu ar trebuie să găsească acel fel de prezervativ care să transforme o noapte banală într-una explozivă.

Același s3xolog menționează că femeile pot să ajungă mai ușor la opunctul culminant dacă elimină din câmpul mental ideea prezervativului în sine și conștientizează că acest obiect le va ține departe de o sarcină nedorită sau de o boală venerică.

Cu toate acestea, expertul subliniază faptul că se poate folosi un lubrifiant, în cazul în care în timpul actului apare un disconfort mult prea mare.

Comments

comments